• Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

©2019 by Munneke

About us

Mijn persoonlijke motivatie is om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld.

 

Toen ik zelf kinderen kreeg schrok ik van de hoeveelheid marketing die op je af komt en de hoeveelheid aan producten die vantevoren wordt verteld dat je die nodig hebt, maar die je achteraf niet  of weinig blijkt te gebruiken. Een paar maanden nadat de baby geboren was stond alweer de helft in de opslag. Had ik me daar nu zo druk om gemaakt en zoveel geld aan uitgegeven?

Ik had veel liever tijd besteed om me voor te bereiden op het moederschap of aandacht te geven aan de baby in mijn buik.

Ook had ik van te voren geen idee wat ik allemaal nodig had. Alle lijstjes geven andere essentials aan en iedereen heeft zijn eigen favorites. Een aantal dingen kocht ik op marktplaats, maar was ik toch niet zo heel blij mee. Het kost toch veel tijd, mensen vragen relatief nog veel geld voor de producten en je weet niet wat je aantreft.

 

En zo is het idee voor de Baby Exchangerie geboren: een plek waar je ouder advies krijgt over de producten, geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en staat en het ook nog eens thuis krijgt geleverd.

Met ons gezin zijn we de laatste jaren bezig met ontspullen en koop ik geen nieuwe producten sinds dit jaar. We vliegen en rijden met ons gezin zo min mogelijk en eten alleen sporadisch vlees. Eerlijk is eerlijk, ik vind het ook nog een zoektocht, want met een jong gezin en eigen bedrijf is het niet altijd haalbaar om de meest duurzame keuzes te maken. Daarom vind ik het belangrijk om ouders ook te ontzorgen, want mensen willen vaak wel maar kunnen niet altijd.

We zijn continue bezig met ons concept en de producten te verbeteren. Heb je tips of ideeen, laat het ons dan weten! 

Liefs, Julie