OVER ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Babyuitzet Checklist

Wat heb ik nodig voor mijn baby?

Zie je door de bomen het bos nog?

Je bent zwanger en krijgt zoveel informatie op je af over wat je nodig hebt en in huis moet hebben

Wij helpen je een handje!

Hieronder zie je welke producten je wanneer gebruikt en wanneer je ze weer kunt opbergen of terugsturen. Op deze manier kun je zelf een inschatting maken of je ze nieuw of tweedehands wilt kopen, lenen, of leasen.

 

Tijdslijn producten

 

Co-sleeper

Deze co-sleeper kun je gebruiken als losstaande wieg, maar ook als co-sleeper aan je bed. Met een co-sleeper slaapt je kindje op een veilige manier direct bij je in de buurt. Zo kun je het 's nachts eenvoudig verschonen en voeden zonder dat je daarvoor het bed uit hoeft. Dit geeft veel meer rust voor moeder en kind. Na 3-4 maanden verhuizen veel baby'tje naar hun eigen kamertje en heb je de co-sleeper niet meer nodig.

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Petite Amélie

0-3 maanden

€17,50 p.m.

€179,-

70%

Babynestje

Een heerlijke veilige plek voor je baby. De randen bootsen het gevoel in de baarmoeder na, waardoor je kindje er gemakkelijk in in slaap valt. Op het moment dat je kindje gaat rollen, is het beter voor de bewegingsvrijheid om het nestje niet meer te gebruiken. Dit is rond 3-4 maanden.

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Sleepyhead

0-3 maanden

€15,- p.m.

€149,-

70%

Tripp Trapp Newborn

De gezelligste momenten aan tafel heb je met deze Tripp Trapp Newborn. Vanaf de geboorte kan je baby in dit kuipje meedoen aan het tafelritueel. Stokke adviseert om na 6 maanden het kuipje in te ruilen voor een babyset. Vaak leren baby'tjes vanaf die leeftijd om te zitten.

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Stokke

0-6 maanden

€8,00 p.m.

€99,-

50%

Wipper

Must-have voor de eerste maanden, zodat je baby'tje om zich heen kan kijken. Ergonomisch en gemakkelijk in te klappen en mee te nemen. Voor de bewegingsvrijheid van je kindje is het beter om je kindje er niet te lang in te laten zitten. Vanaf 8 maanden beginnen baby'tjes met kruipen en ontgroeien ze de wipper.

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Babybjorn

0-8 maanden

€11,00 p.m.

€169,90

58%

Kinderwagen

Een veelzijdige en comfortabele kinderwagen, waarin je je baby'tje overal mee naartoe neemt. Door de luchtbanden geschikt voor elk terrein. Na ongeveer een half jaar willen baby'tjes liever wat meer om zich heen kijken en kun je overstappen naar een buggy.

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Bugaboo

0-8 maanden

€40 p.m.

€1269,-

75%

Box

Een heerlijke plek voor je baby'tje om veilig te spelen. Eerst met de plank omhoog en als je baby'tje begint met staan, dan verstel je hem naar beneden. Dit ranke model past in iedere woonkamer en is opklapbaar en verrijdbaar. Vanaf 8 maanden begint je baby met kruipen en wil je kindje liever niet meer in de box

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Petite Amélie

0-8 maanden

€10,00 p.m.

€139,-

50%

Autostoeltje

Een super veilig autozitje met hoofdsteun en kussentje voor de allerkleinsten. Vanuit de consumentenbond wordt aangeraden om het stoeltje in combinatie met een Isofix in je auto te plaatsen, voor de hoogste veiligheid. De maxi-cosi is te gebruiken tot je kindje 75cm is. Dit is volgens de 'Oei ik groei'-curve rond 10 maanden. Isofix is los bij te bestellen.

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Maxi-cosi

0-12 maanden

€7,50 p.m.

€269,-

67%

Tripp Trapp Kinderstoel

De gezelligste momenten aan tafel heb je met deze Tripp Trapp. Vanaf de geboorte kan je baby in het kuipje meedoen met het tafelritueel. Na 6 maanden verwissel je het kuipje voor de babyset. De newborn set en het tafelblad zijn los bij te bestellen. Dit product is ideaal om te huren als je tijdelijk een extra stoel nodig hebt voor je 2e of 3e kind. 

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

Stokke

0-36 maanden

€12,50 p.m.

€249,-

70% voor een half jaar

Reiswieg

Het BabyBjörn campingbedje is het perfecte bed om mee op reis te nemen. Het weegt slechts vijf kilo en het kan met een enkele beweging snel worden opgezet. Je kindje kan hier in tot ongeveer 3 jaar, maar je gebruikt het vaak maar enkele keren.

Merk

Gebruik

Leaseprijs

Nieuwprijs

% Goedkoper

BabyBjörn

0-36 maanden

€12,50 p.m.

€204,-

88% voor vakantie