OVER ONS

CONTACT

HELP

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

©2019 by Munneke

 

Abonnement op babyproducten

Meer informatie over de Baby Exchangerie

Wat wij doen

Baby Exchangerie is het duurzame alternatief voor jouw babyuitzet. Lease je wieg, co-sleeper, Tripp Trapp, Maxi-cosi of Yoyo Babyzen gemakkelijk en laat je ontzorgen. Dit is tot 70% goedkoper, je voorkomt opslag en je draagt bij aan een duurzamere wereld door jouw babyproducten te huren in plaats van nieuw te kopen.

De producten

De babyproducten worden zorgvuldig uitgekozen op basis van veiligheid, duurzaamheid, stijl en gebruiksvriendelijkheid. We hebben de mooiste babyproducten voor je uitgezocht, die allereerst veilig en ergonomisch zijn, mooi staan in je huis en handig zijn in gebruik. Door de babyspullen te huren betaal je alleen voor de maanden dat je gebruik maakt van de spullen, daardoor kom je goedkoper uit dan als je het hele bedrag zou betalen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe babyproducten die aansluiten bij ons assortiment. Dus heb je tips? Neem dan contact met ons op!

Pakketten

Met name de pakketten zijn interessant, omdat je hierdoor in één keer het gedeelte van je babyuitzet dat je nog mist kunt huren, zodat je die ook in huis hebt. Heb je specifieke babyproducten die je nog mist? Vul dan de checklist in, dan sturen wij je een passende offerte om jouw babyuitzet te leasen. 

Levering

Ons kantoor zit in Amsterdam op de Utrechtsedwarsstraat. Hier kun je altijd langskomen om de babyproducten te bekijken of op te halen. Daarnaast leveren wij ook in heel Nederland op het moment dat jij wilt.

Duurzaamheid

Onze missie is om de babyproducten industrie te verduurzamen en samen met onze merken te werken naar een circulaire economie. Dit is belangrijk omdat spullen (gebruiksgoederen) de grootste impact heeft op het milieu (nog boven vlees en de luchtvaartindustrie), vanwege de verborgen impact van de productie, logistiek en winning van de grondstoffen (bron: De verborgen impact van Babette Porcelijn). Juist daarom is het van belang om de babyproducten zo intensief mogelijk te gebruiken en de levensduur van de producten te verlengen.. Dit proberen wij te realiseren met dit circulaire initiatief. Door te leasen bespaar je heel veel opslagruimte, doordat je de babyspullen kunt terugsturen wanneer je het niet meer nodig hebt. Op die manier kan iemand anders er weer gebruik van maken.