Lease je uitzet

Meer informatie 

Onze producten

Wij selecteren alles op basis van veiligheid, duurzaamheid, stijl en gebruiksvriendelijkheid. We hebben de mooiste babyproducten voor je uitgezocht, die allereerst veilig en ergonomisch zijn maar ook mooi staan in je huis en handig zijn in gebruik. Door de babyspullen te huren betaal je alleen voor de maanden dat je gebruik maakt van de spullen, waardoor je goedkoper uitkomt dan als je het hele bedrag zou betalen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe babyproducten die aansluiten bij ons assortiment. Dus heb je tips? Neem contact met ons op. We zijn je dankbaar!

Onze pakketten

Onze pakketten zijn interessant omdat je hierdoor in één keer een heel gedeelte van je babyuitzet kunt huren. Onze pakketten zijn zo samengesteld, dat je de basis voor een bepaalde situatie in één keer in huis hebt. Heb je specifieke babyproducten die je nog mist? Vul dan de checklist in, dan sturen wij je een passende offerte om jouw babyuitzet te leasen. 

Levering

Ons kantoor zit in Amsterdam op de Kinderdijkstraat. Hier kun je altijd langskomen om de babyproducten te bekijken of op te halen. Daarnaast leveren wij ook in heel Nederland. Elke donderdag leveren we uit.

Koop accessoires

Een aantal dingen voor je baby is nou eenmaal niet zo makkelijk te leasen, maar zijn toch essentieel (en soms gewoon heel erg leuk) om in huis te hebben. Leasen kan dan misschien niet, duurzaam zijn wél! De prachtige, duurzame producten van het Nederlandse Meyco passen perfect bij een boel van onze te leasen producten en zullen te leuk staan in veel kamertjes. Met trots bieden we ze hier te koop aan!

 

Geef cadeau

Op zoek naar een origineel, duurzaam én handig cadeau voor (aanstaande) ouders? Wij bieden cadeaukaarten aan waarbij zelf het ideale cadeau uitgezocht kan worden. Standaard verkrijgbaar met een waarde van €15,-. €25,- of €50,-. We horen graag of je de kaart per email wilt ontvangen of fysiek per post.

Je kan er ook voor kiezen om zelf een product te kiezen en deze drie maanden te geven aan de (aanstaande) ouders.  Willen de ouders het product langer gebruiken, dan is dat mogelijk.

  • Wippertje of Tripp Trapp Newborn voor 3 maanden: €30 (incl. verzendkosten)

  • Een Sleepyhead voor 3 maanden: €50 (incl. verzendkosten)

  • Snuzpod co-sleeper voor 3 maanden: €90 (incl. verzendkosten)

  • Artipoppe draagzak voor 3 maanden: €90 (incl verzendkosten)

OVER ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.