OVER ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

De partners van Baby Exchangerie

Stichting DOEN

Stichting DOEN is aanjager van groene, sociale en creatieve voorlopers. DOEN ondersteunt mensen en organisaties die op ondernemende, creatieve en innovatieve wijze bijdragen aan een betere wereld. Naast het ondersteunen van deze voorlopers brengt DOEN hen ook met elkaar in contact en onder de aandacht van een groot publiek. Stichting DOEN is opgericht door de Nationale Postcode Loterij en ontvangt al haar middelen van de drie Goede Doelen Loterijen. 

Meyco

Bij Meyco vind je de unieke, trendy of tijdloze droomkamertje voor elke baby. Het zijn de mooiste en betaalbare babyproducten van de beste kwaliteit. Bij Baby Exchangerie kun je in onze shop ook producten van Meyco vinden zoals onder andere: een aankleedkussen, een boxkleed en een klamboe.

Screen Shot 2019-12-12 at 11.36.54.png

Poppy to Pumpkin

Poppy to Pumpkin is de beste zwangerschapskalender die je kunt vinden. Op basis van je uitgerekende datum krijg je een gratis wekelijkse nieuwsbrief met de keuzes die je in die fase van je zwangerschap maakt.

Screen Shot 2019-12-11 at 17.09.53.png

Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen is een plek waar gebruikte en nieuwe babyspullen worden verzameld voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Babyproducten die niet meer verhuurd worden doneert Baby Exchangerie aan de Stichting Babyspullen.

Screen Shot 2019-12-12 at 11.04.51.png

Hulaaloop

Hulaloop biedt op een circulaire manier kinderkleding aan, die je kan huren en wanneer je ze niet meer nodig hebt kun je ze terug sturen, zodat iemand anders er weer gebruik van kan maken.

Screen Shot 2019-12-11 at 17.16_edited.j

Pure baby foods

Bij pure baby foods vind je de gezondste babyvoeding voor jouw kleintje. De voeding wordt dan ook gemaakt van cold-pressed, biologische en verse babyhapjes uit het beste van de natuur. 

Screen Shot 2019-12-12 at 11.34.03.png

We are pregnant

We are pregnant is de leukste zwangerschapsbeurs van Nederland. Je vind er de leukste shops, lekker eten en gezellige herinneren. Baby Exchangerie heeft in november 2019 ook deelgenomen aan de beurs en zal tussen 6 en 8 november 2020 weer deelnemen. Hopelijk zien wij jou daar dan ook!

IHAlogosquare.jpg

Impact Hub

Als je de status quo en business wilt veranderen, word dan lid van de Impact Hub met een unieke impact-ecosysteem van ondernemers, investeerders, bedrijven, organisaties, techneuten en creatieve geesten die zich inzetten voor een rechtvaardiger en duurzamere wereld. Baby Exchangerie neemt deel aan de Investment Ready Program. Dat is een uniek programma van 4 maanden voor ondernemers uit Midden- en Oost-Europa die schaalbare oplossingen voor maatschappelijke problemen creëren.

Afbeelding1.png

The Green Butt

Wasbare luiers zijn goed voor het milieu en fijn voor je portemonnee. Jaarlijks rijden er 14.000 vuilniswagens vol wegwerpluiers naar de vuilstort en dat kan jij voorkomen!
Wasbare luiers zijn er in vele merken en systemen. The Green Butt helpt je om snel jouw wasbare luier te vinden.

Logo The Baby Project_een initiatief van

The Baby Project 

In Nederland zijn we tijdens en na de bevalling in goede handen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar niet overal krijgen baby’s en hun ouders kans op een goede start. Daarom is er The Baby Project. Met jouw bijdrage worden jonge ouders en hun kroost in Afrika en Azië gesteund.