OVER ONS

CONTACT

HELP

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

©2019 by Munneke

De partners van Baby Exchangerie

Bij Meyco vind je de unieke, trendy of tijdloze droomkamertje voor elke baby. Het zijn de mooiste en betaalbare babyproducten van de beste kwaliteit. Bij Baby Exchangerie kun je in onze shop ook producten van Meyco vinden zoals onder andere: een aankleedkussen, een boxkleed en een klamboe.

Meyco

Screen Shot 2019-12-11 at 17.09.53.png

Stichting Babyspullen is een plek waar gebruikte en nieuwe babyspullen worden verzameld voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Babyproducten die niet meer verhuurd worden doneert Baby Exchangerie aan de Stichting Babyspullen.

Stichting Babyspullen

Screen Shot 2019-12-12 at 11.04.51.png

Hulaloop biedt op een circulaire manier kinderkleding aan, die je kan huren en wanneer je ze niet meer nodig hebt kun je ze terug sturen, zodat iemand anders er weer gebruik van kan maken.

Hulaaloop

ITPC_-logos-online-03.png

Bij In the pudding club kun je zorgeloos zwanger zijn met een (maandelijkse) verwenbox. Iedere maand ontvang jij tijdens de zwangerschap een samengestelde informatieve verwenbox met daarin kwalitatieve producten en behapbare adviezen, relevant zijn voor de desbetreffende fase in de zwangerschap.

In the pudding club

Screen Shot 2019-12-12 at 11.24.27.png

Kinderwagens worden vaak voor een korte tijd gebruikt en en zijn ook een enorme investering, vooral als je ze niet lang kunt gebruiken. Daarom kun je bij GoWheely kinderwagens huren. Op die manier heb je meer opslagruimte over, is het goedkoper en kan iemand anders er weer gebruik van maken.

GoWheely

Screen Shot 2019-12-11 at 17.16_edited.j

Bij pure baby foods vind je de gezondste babyvoeding voor jouw kleintje. De voeding wordt dan ook gemaakt van cold-pressed, biologische en verse babyhapjes uit het beste van de natuur. 

Pure baby foods

Screen Shot 2019-12-12 at 11.34.03.png

We are pregnant is de leukste zwangerschapsbeurs van Nederland. Je vind er de leukste shops, lekker eten en gezellige herinneren. Baby Exchangerie heeft in november 2019 ook deelgenomen aan de beurs en zal tussen 20 en 22 maart 2020 weer deelnemen. Hopelijk zien wij jou daar dan ook!

We are pregnant

Screen Shot 2019-12-12 at 11.36.54.png

Poppy to Pumpkin is de beste zwangerschapskalender die je kunt vinden. Op basis van je uitgerekende datum krijg je een gratis wekelijkse nieuwsbrief met de keuzes die je in die fase van je zwangerschap maakt.

Poppy to Pumpkin

IHAlogosquare.jpg

Als je de status quo en business wilt veranderen, word dan lid van de Impact Hub met een unieke impact-ecosysteem van ondernemers, investeerders, bedrijven, organisaties, techneuten en creatieve geesten die zich inzetten voor een rechtvaardiger en duurzamere wereld. Baby Exchangerie neemt deel aan de Investment Ready Program. Dat is een uniek programma van 4 maanden voor ondernemers uit Midden- en Oost-Europa die schaalbare oplossingen voor maatschappelijke problemen creëren.

Impact Hub