Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

©2019 by Munneke

_DSC9229.jpg
_DSC0013.jpg
_DSC8693.jpg
_DSC8979.jpg
_DSC9282.jpg

Pers

Over Baby Exchangerie

Babyexchangerie biedt abonnementen op hoogwaardige babyproducten. Producten als een co-sleeper, babynestje en kolfapparaat worden maar zo kort gebruikt en zijn kostbaar in aanschaf. Zonde om het op te slaan en te wachten op de volgende baby als het ook doorgegeven kan worden. 

Eigen ervaring

Het idee is ontstaan vanuit eigen ervaring, ik heb twee zoontjes vlak achter elkaar gekregen en had zoveel spullen in huis staan opeens, ik werd er helemaal ongelukkig van. Ook heb ik ervaren dat er veel nadruk ligt op spullen, in plaats van de belangrijke transitie in je leven: je wordt moeder of vader! Mijn wens is dat we daar meer aandacht en tijd voor hebben, want ookal zijn er super veel handige en fijne spullen, uiteindelijk heeft een baby niet heel veel meer nodig dan de liefde en aandacht van de mama en papa.

Samenwerking

Samen met de leveranciers proberen we de babymarkt te verduurzamen. Door aan hen terug te koppelen welke onderdelen snel kapot gaan, kunnen we de producten vanuit design duurzamer maken, zodat ze langer mee gaan. Dit is beter voor de planeet en voor de consument, en vanuit het circulaire model ook beter voor de producent. Een win, win, win! 

Vinden jullie het leuk om hier wat over te schrijven? Dan kun je een e-mail sturen naar info@babyexchangerie.nl