OVER ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zoeken

Coronavirus - Wij blijven onze producten uitleveren

Bijgewerkt: mrt 24

Het houdt ons allemaal in de ban, het coronavirus. Hopelijk voel jij je nog fit en zijn je naasten gezond. Gelukkig vormen zwangeren en baby's geen extra risicogroep, dat is 1 zorg minder. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar in deze tijd!


Ook wij houden de ontwikkelingen van het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de RIVM richtlijnen en passen hier ons beleid en werkzaamheden continue op aan. We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen? Neem gerust contact met ons op.


Kunnen jullie de producten nog uitleveren?

Net zoals andere postbedrijven blijven wij de bezorging van onze producten voortzetten. De gezondheid en veiligheid van ons personeel, klanten en partners staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten. Bij leveringen aan de deur kunnen wij helaas niet mee naar binnen voor de installatie i.v.m. de hygiënemaatregelen. De leveringen lopen dus door tot en met aan de deur.


Kan ik de producten nog komen ophalen?

Dit kan zeker. We vragen je wel om 1,5 meter afstand te bewaren. En breng ons op de hoogte van het gewenste ophaalmoment, dan proberen wij aanwezig te zijn. Op de dagen dat we niet aanwezig hoeven te zijn, werken we zoveel mogelijk thuis.


Kan het Corono-virus worden doorgegeven via producten?

Wij baseren ons op de adviezen en richtlijnen van de RIVM die hierover het volgende zegt op RIVM.nl: "Buiten het lichaam kan het virus niet goed overleven. De kans dat je besmet raakt via het aanraken van producten of oppervlakten is erg klein." Alle producten worden grondig gereinigd alvorens ze worden uitgeleverd, volgens het RIVM is het dan niet mogelijk om via de producten het virus door te gevevn. Meer weten? Dan adviseren wij je om je hierover via RIVM.nl te laten informeren.

56 keer bekeken