Zoeken

Waarom Easywalker huren in plaats van kopen?

Bijgewerkt: mei 15

Wist je dat je naast een Easywalker te kopen, er ook ééntje kunt huren? Baby Exchangerie biedt de nieuwste en meest luxe kinderwagen van Easywalker voor een vast bedrag per maand. Op deze manier hoef je geen hoog bedrag als aanschafwaarde te betalen. Gebruikt je kindje de wagen niet meer? Dan stuur je deze naar ons terug en zetten we je abonnement stop. Of je kunt overstappen naar een buggy of een duo-kinderwagen.


Waarom een kinderwagen huren ipv kopen?

We denken allemaal dat een kinderwagen een must-have is die we eindeloos gebruiken. Echter, ook in kinderwagen-land zijn veel ontwikkelingen. Er worden steeds gebruiksvriendelijkere buggy’s gemaakt, waar kinderen al vroeg in kunnen (vanaf een maand of 6-8) en makkelijk mee te nemen zijn in de auto, bakfiets of vliegtuig. Dan heb je geen gevaarte in je gang staan en toch altijd een wagen voor je kindje bij de hand. Als je maar 6-8 maanden een kinderwagen gebruikt, wil je er dan zoveel geld aan uitgeven? Dat vroegen Puck en Julie zichzelf af, toen zij moeder werden en later startten met de Baby Exchangerie. Met de Baby Exchangerie willen we ouders daarom de optie bieden om een kinderwagen tijdelijk te huren, zodat je alle comfort hebt van een kinderwagen de eerste maanden en zodra je kindje rechtop wilt zitten, je over kunt stappen naar een veel praktischere buggy.

De voordelen voor jou op een rijtje:

Geen investering in een kinderwagen, maar een vast bedrag per maand betalen

● Gemakkelijk overschakelen van een reiswieg naar een zitje en vervolgens naar een buggy (of duo-wagen!)

Geen zorgen over opslaan of doorverkopen

Geen zorgen over reparatie; als er een onderdeel kapot gaat, zorgen wij dat hij gerepareerd wordt.

● De nieuwste en meest luxe kinderwagen van Easywalker

Klinkt dit interessant?

Bij Baby Exchangerie huur je voor €35 per maand de Harvey² Premium. De nieuwwaarde van deze kinderwagen is €1000,-. De Harvey² Premium is ontworpen voor ouders die stijl net zo belangrijk vinden als gebruiksgemak. De kwalitatieve stoffen en lederlook details geven deze wagen een luxueuze uitstraling. In de grote, gesloten mand kun je je spullen veilig opbergen, en de wielen zijn voorzien van een reflecterende streep waardoor je ook ’s nachts goed zichtbaar bent. Met een buitengewoon soepele rit op iedere ondergrond is de Harvey² Premium de meest comfortabele en elegante wagen in zijn soort. We leveren de kinderwagen inclusief regenhoes en hoogte-adapters. Schrijf je snel in voor meer informatie over het huren van een Easywalker!

Welke opties bieden wij?

Voor elke fase van de baby kun je bij ons voor een kinderwagen terecht. Je kunt starten met het huren van een kinderwagen met reiswieg. Je ontvangt dan van ons meteen het zitje erbij. Groeit je kindje uit de reiswieg (dit is gemiddeld tussen 5 en 8 maanden), dan stuur je deze naar ons terug. Je abonnement wordt dan met €5 per maand verlaagd.

Ga je op vakantie of heb je niet zoveel ruimte in huis? Wissel dan je kinderwagen in voor een buggy. Het moment waarop de meeste ouders dit doen is afhankelijk van je situatie: heb je veel of weinig ruimte thuis, ga je er mee naar het bos of toch met name in de stad en wil je de komende maanden op vakantie. Een buggy heeft minder rijcomfort, maar is wel een stuk kleiner en lichter dus makkelijker mee te nemen op reis of in je gang op te slaan.

In de foto’s laten wij zien hoe dit werkt:

Duo-wagen

Daarnaast bieden wij ook duo-wagens aan voor ouders die een tweeling hebben of verwachten. Je kunt deze huren in alle varianten: 2 reiswiegen, 2 zitjes of een zitje en een reiswieg, afhankelijk van jouw situatie en wensen.


Tweede kindje

Voor ouders die een tweede kindje verwachten hebben de mogelijkheid om over te stappen naar een duo-wagen. We passen dan simpelweg je abonnement aan (+15 euro per maand) en sturen je de benodigdheden toe. In plaats van een duo-wagen kun je ook gaan voor een meerijdplankje (+5 euro per maand). Dit hangt af van jouw voorkeuren en hoe oud je kindje is. Vanaf een jaar of 1,5 kunnen kindjes heel goed op een meerijdplankje, maar je kunt het ook fijn vinden om beide kinderen ‘vast’ te hebben zitten, zodat je niet een stribbelende peuter halverwege de speeltuin naar huis hebt.

Hoe werkt het?

1. Selecteer de kinderwagen die je wilt huren. Ga je voor een kinderwagen, buggy of duo-wagen.

2. Selecteer de ontvangstdatum. Wij adviseren om 4 weken van te voren te leveren, zodat je zeker weet dat je de producten op tijd in huis hebt. Wij bezorgen ze aan huis, dus geen gedoe! En halen ze weer op als dat nodig is. Je kunt er ook voor kiezen om de producten bij ons op te halen op ons kantoor in Amsterdam.

3. Bevestig je bestelling en accordeer even de machtiging voor automatische incasso en je hebt geen omkijken naar de maandelijkse betaling.

4. Klaar met het gebruik? Laat het ons weten! Wij halen op, checken en reinigen, waarna het weer door kan naar een volgende gebruiker. Zij blij, jij blij!


Tip: Je kan onze producten overnemen als ze echt goed bevallen. Je betaalt dan de retailprijs min de reeds betaalde maandelijkse termijnen.


Wil je meer informatie over de Easywalker Harvey Premium? Schrijf je snel in.

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, mailen via info@babyexchangerie.nl of bellen op 085-0604416207 keer bekeken

OVER ONS

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.