OVER ONS

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

Zoeken

Een kinderwagen huren in plaats van kopen?

Bijgewerkt: 15 aug 2019

Een kinderwagen vragen aan je (schoon)moeder is natuurlijk een heel goed idee. Het is een mooi en duur product dat je verwacht veel te gebruiken. Voor mij was het het eerste product wat ik aanschafte toen ik zwanger was, met 16 weken hadden we de Bugaboo al in huis. Ready to go! Achteraf misschien niet de beste keuze. Waarom?


Allereerst omdat mijn zoontje na 4 maanden al niet meer in de bak wilde liggen en liever om zich heen wilde kijken. Dus we bouwden de kinderwagen om naar een buggy, maar kwamen er al snel achter dat een kleine opvouwbare buggy veel minder ruimte inneemt in de gang en makkelijker mee te nemen is. Tegenwoordig heb je super handige en kleine modelletjes van bijvoorbeeld Yoyo Babyzen. Deze klap je zo op en kun je zelfs meenemen achterop de fiets.


Vervolgens werd ik al vrij snel zwanger van de tweede en kwam het volgende probleem: ik had eigenlijk een tweelingwagen nodig. De oudste was 1,5 jaar en liep zeker nog niet hele stukken mee. Omdat ik niet weer een nieuwe wagen wilde kopen, ging ik voor het meerijdplankje. Super handig dacht ik, dan kan de baby in de wagen en de dreumes op het plankje. Toen ik een week na de bevalling met de 2 mannetjes het park in ging en de baby honger had en de dreumes niet meer op het plankje wilde en hem horizontaal naar huis moest dragen, kwam ik hier van terug. Voortaan ging de dreumes in de buggy en de baby in de draagzak. Iedereen vastgeriemd, no escape possible. De Bugaboo kon weer de berging in..


Dus als je de wens hebt om relatief snel een tweede te krijgen of je woont niet zo groot en wilt niet een kinderwagen in de gang hebben staan, is huren ook een goede optie! Wat zijn de voordelen?


- Je kunt na een paar maanden switchen naar een buggy

- Geen opslag nodig

- Het is veel voordeliger en makkelijker dan een kinderwagen en buggy te kopen en daarna door te verkopen.

- Alle stoffen kunnen gewassen worden, dus je kleintje ligt veilig en schoon.


Je kunt je moeder of schoonmoeder natuurlijk ook een jaarabonnement op een kinderwagen vragen! Kijk voor meer info bij de abonnementen of stuur me een berichtje!

229 keer bekeken