OVER ONS

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

We werken met de producten van onder andere de volgende merken:

Zoeken

Wat zijn de voordelen van een co-sleeper?

Bijgewerkt: jan 16

Beide zoontjes hebben bij ons in een co-sleeper geslapen, die aan ons bed vast zat. Ik vond dit ideaal, om een aantal redenen:

  • Voor nachtvoedingen hoefde ik niet m’n bed uit, maar haalde hem zo uit z’n bedje en legde hem aan.

  • Je slaapt allebei veilig in een eigen bedje, maar bent toch heel dichtbij. Je baby kan jou horen en ruiken. Als hij onrustig was kon ik m’n hand op z’n buikje leggen en tegen hem praten. Oei ik groei geeft aan dat dit de veilige hechting van de baby bevordert.

  • Meestal vallen baby's sneller in slaap en huilen baby’s minder tijdens co-sleeping, volgens Ouders van Nu. Hierdoor kun je zelf ook beter en langer slapen!

Het nadeel is wel dat je elk geluidje hoort en onnodig wakker van elkaar wordt. Goede reden om de baby na een aantal weken op z’n eigen bedje te leggen. Bij mij kwam dit moment natuurlijk, dat ik dacht dat het mooi was om naar z'n eigen kamertje te gaan.


Wij hebben zelf de co-sleeper van Petite Amélie, ideaal want je kunt er ook een wiegje van maken. Deze hebben we vervolgens op z'n eigen kamertje gezet. Het is wel belangrijk om de co-sleeper goed aan je eigen bed vast te maken, zodat je baby er niet tussen kan vallen.

Deze co-sleeper/wieg kun je nu ook bij ons huren voor een klein prijsje per maand, ga hiervoor naar de shop.


En nu maar hopen dat de kleine spruit een beetje slaapt!


140 keer bekeken